TeleAsistan Facebook Sayfası’nı Beğenenlerin Sayısı 15.000’i Geçti

Bireysel çalışan, bir sekreter istihdam edemeyen ya da ikinci bir sekreter için bütçe yaratamayan kurumsal iş yeri sahipleri için TeleAsistan sistemini geliştiren Alpaslan Ömür; TeleAsistan’ın sosyal medya çalışmalarının yürütülmesi için, geçen ay, Aytaç Mestçi’nin kurucusu olduğu MarkeFront şirketi ile anlaştı.

TeleAsistan için www.teleasistan.net blogunu hazırlayan MarkeFront, şirketin sosyal ağlarda tanıtımı ve marka bilinirliğinin artması adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda hazırlanan Facebook Teleasistan Şirket Sayfası ise, şimdiden 15.000’in üzerinde kişi tarafından beğenilmiş durumda.

Sayfaya özellikle, iş hayatında karşılaşabilecekleri sıkıntılara karşı şimdiden çözüm arayışları içinde olan; gelişen teknolojiler karşısında duyarsız kalmayan 13-17 yaş grubunun ilgisi yoğun. Beğenenlerin %37’sini de bu yaş grubundan insanlar oluşturuyor. İkinci sırada ise %36’lık oranla, iş hayatına yeni atılan ya da atılacak olan 18-24 yaş arası gençler bulunuyor. %17’lik oranla, üçüncü sırayı 25-34 yaş grubu alırken; dördüncü sırada, %5’lik paya sahip olan 35-44 yaş aralığı bulunuyor. Teleasistan’ı beğenen 55 yaş üstü grubun oranı, 45-54 yaş aralığından yüksek olmakla birlikte; toplamda %5’lik bölümü oluşturuyorlar.

Teleasistan Facebook Sayfası’nı beğenen erkeklerin oranı %73 iken, kadınların oranı %25’in üzerinde. Sayfa, Türkiye’nin ardından; Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Fransa ve çeşitli ülkelerde yaşayan kullanıcılar tarafından da takip edilmekte. Türkiye genelinde, şehirler bazında beğenme oranlarına bakıldığında ise, İstanbul ve Ankara açık ara önde.

Teleasistan, Facebook’un yanı sıra; Twitter, FriendFeed, MySpace, LinkedIn, StumbleUpon ve çeşitli sosyal platformlarda da yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.